Pagina's

zondag 29 april 2012

Op Safari!

Hoi!


Genieten jullie van het weekend? Wij wel! We zijn gisteren namelijk op safari geweest.......in Beekse Bergen. Wat is het daar prachtig! Gelukkig hadden we ook perfect weer want het heeft helemaal niet geregend en 's middags kwam zelfs de zon even door.


Als kind was ik al eens naar Safaripark Beekse Bergen geweest maar veel herinnerde ik me er niet van. Het was dan ook heel erg leuk om weer eens te gaan. We hebben prachtige dieren gezien, van giraffen en leeuwen, tot antilopen en tijgers. Het park is eigenlijk een heel groot natuurgebied geworden waar ook inheemse diersoorten graag gebruik van maken. Zeker deze tijd van het jaar zie je door het hele park allerlei ganzen, ooievaars, en eenden die druk zijn met nesten bouwen of al bezig zijn met het verzorgen van de jongen.


We hebben onze safari te voet, met de safaribus en met de boot afgelegd. Zo konden we het gebied op allerlei verschillende manieren bekijken en dat is ook echt een aanrader. Iedere keer zie je weer hele andere dingen.De giraffen waren erg brutaal.....ze kwamen helemaal tegen de bus aanstaan om het dak af te likken (dat smaakt natuurlijk erg lekker;). De dakramen van de bus stonden open dus je kon zo hun neusgaten inkijken haha! Sommige mensen waren met hun eigen auto het gebied ingegaan maar ik zou dat toch niet durven...wij zagen namelijk ook een giraf die doodleuk aan een spoiler aan het knabbelen was:)Niet alleen de inheemse ganzen en eenden waren druk met hun kroost. Ook de safaridieren hadden veelal jongen.


Het was een super leuke dag!


Geniet van je weekend!

Groetjes,
Lindia


Geen opmerkingen:

Een reactie posten