Pagina's

dinsdag 8 mei 2012

Beestenboel!

Hoi!


Vorige week ben ik naar Safaripark Beekse Bergen geweest. Afgelopen weekend ben ik in Blijdorp en bij Sealife geweest. Toevallig kwam het allemaal net zo vlak achter elkaar uit. Het was erg leuk om zoveel verschillende dieren te zien maar ik geef toe dat drie dierenparken in anderhalve week tijd wel wat veel is haha!


Het is echter ook leuk om eens te oefenen met het fototoestel want fotografie is echt niet mijn sterkste punt. Bovendien maak ik in huis voornamelijk foto’s van voorwerpen en dat is natuurlijk iets anders dan van een bewegend dier een foto maken. Heel veel foto’s zijn dan ook mislukt maar er zitten ook best een paar leuke bij die ik jullie graag wil laten zien.

Zoals deze foto van een Agapornis in Blijdorp. Dit vogeltje was heel druk met het bouwen van een nestje...zo'n schattig gezicht!


Deze IJsbeer had de grootste lol in zijn bassin. Hij dook steeds onder water en zwom dan vlak langs het glas!


Het maken van foto's in Sealife vond ik echt heel lastig....vissen zitten nooit stil en je ziet vaak een spiegeling in het glas van het aquarium als je een foto maakt. 

Deze zeester vind ik echt prachtig zo met die blauwgrijze kleur.Ik denk dat ik maar goed moet blijven oefenen met foto's maken..;)


Fijne avond!

Groetjes,
Lindia 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten