Pagina's

zaterdag 3 november 2012

Labels met brocante afbeeldingen

Hoi!


Een tijdje geleden heb ik laten zien dat je met wat papier, karton en een kleurenprinter super leuke brocante labels kunt maken...Het is zo gemakkelijk en het resultaat is helemaal leuk! Vanmiddag heb ik een paar nieuwe labels gemaakt.


Het is altijd handig enkele labeltjes "op voorraad" te hebben. Mocht je eens een verjaardag hebben, of geef je iemand een kerstcadeautje, dan kun je zo'n pakje een persoonlijk tintje meegeven door er een zelfgemaakt label aan te hangen. Meestal wordt dat erg gewaardeerd;)


Deze labels vind ik ook erg leuk om aan een bloemenvaasje of leeg flesje te hangen. Ook om een leeg jampotje staan ze mooi. Het vaasje of potje lijkt er gelijk chique en bijzonder door!


Voor deze labels heb ik foto's van voorwerpen in huis gemaakt en die geprint in vervaagde sepiatinten. Hierdoor krijgen de labeltjes een brocante uitstraling. Het zijn twee rieten hartjes, een kan met roosjes, een brocante spiegel en enkele rolletjes muziekpapier. Simpele voorwerpen die in miniatuur op een paar vierkante centimeter schattig uitkomen!


Geniet van je weekend!

Groetjes,
Lindia


Geen opmerkingen:

Een reactie posten