Pagina's

donderdag 29 november 2012

Siebe

Hoi!


Graag wil ik jullie voorstellen aan Siebe. Siebe is een Friese Stabij en ons nieuwste gezinslid. Samen met onze twee katten en twee konijnen is het inmiddels een aardige beestenboel in het Brocante Schelpenhuisje en wij vinden het heerlijk!


Siebe is inmiddels ruim een week bij ons en wij genieten iedere dag van zijn speelse en lieve gedrag. Hij is zoals de meeste pups ondeugend en druk maar vooral ook super schattig!


Siebe moet nog wel flink groeien want als volwassen hond zal hij rond de 25 kilo gaan wegen. Wij zijn  nu druk bezig met zijn socialisatie en Siebe gaat dan ook overal mee naartoe. Zo heeft hij al een bezoekje gebracht aan het tuincentrum, de supermarkt, het park de dierenarts en de hondenschool.


Van al deze activiteiten is hij nog snel moe en hij slaapt dan ook veel. Zoals een echte Stabij neemt hij daarbij de vreemdste houdingen aan haha.


Jullie zullen Siebe vast nog regelmatig tegenkomen op deze blog, want net als onze katten heeft hij echt een talent voor in de weg lopen als ik een foto van iets in huis probeer te maken;)


Geniet van je weekend!

Groetjes,
Lindia


3 opmerkingen:

 1. wat een heerlijk beessie! en een heeeeeele leuke (friese) naam!!!!
  Heb je een bench? want je mooie meubeltjes en accesoires zijn niet veilig bij een pup, en al helemaal niet als hij zijn tandjes straks gaat wisselen!

  Wij hebben een kruising van een friese stabij en een franse brak. De friese stabij is zo'n lief en sociaal ras! siebe zal wel veel aandacht nodig hebben, maar dat vind je vast niet erg;)
  Slim dat je hem overal mee naartoe neemt! zo leert hij het snelst.

  Ik lees dat je al bij de hondenschool geweest bent.
  Wel wat voorbarig, maar ik heb misschien een leuke tip voor je.
  Stabijtjes houden van speuren en jagen. Er bestaan veel verschillende cursussen voor, zoals praktijkspeuren.
  dan maak je goed gebruik van dat wat je hond van nature al graag doet.
  op die manier versterk je de band tussen jou en je hond, waardoor hij beter naar je zal luisteren, en op je vertrouwen. Ook heeft hij veel plezier, kan hij zijn energie kwijt, en het is voor jezelf erg handig als je goed met hem heb getraind.
  bijvoorbeeld voor als je eens iets (of iemand) kwijt bent, zoals je autosleutels, of je tas!

  In ieder geval veel geluk met jullie nieuwe gezinslid!

  BeantwoordenVerwijderen