Pagina's

maandag 3 december 2012

Dekentjes op de bank

Hoi!


Wat een gekke dag is het vandaag.....vanochtend begon het te sneeuwen en al snel was buiten alles wit. Later ging het regenen en nu is bijna alle sneeuw weer weg....echt een dag om lekker binnen te zitten met een dekentje op de bank;)


Hebben jullie ook plaids en dekens op de bank liggen? Zeker in de wintermaanden staat dit super gezellig vind je niet? Door op de bank enkele dekentjes neer te leggen creĆ«er je een warme en uitnodigende sfeer.


Er zijn ontzettend veel soorten plaids te koop die je op de bank kunt leggen, van fleece dekentjes tot gehaakte spreien, en van quilts tot wollen dekentjes. Zeker als je veel neutrale kleuren in huis hebt kun je met gekleurde dekentjes je woonkamer iedere keer weer een andere uitstraling geven. Leg een rood fleece kleedje op de bank en zet hier en daar een rode kaars neer en je huis straalt gelijk een kerstsfeer uit! Ga je voor dat beachy zomerse gevoel kies dan voor een wit gehaakt dekentje of een lichtblauw katoenen sprei. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Zorg dus dat je een leuke voorraad plaids hebt;) Bij de IKEA en de Xenos vind je hele goedkope en leuke fleecedekens. Ook bij de Hema en zelfs bij de bouwmarkt zie je deze tijd van het jaar exemplaren genoeg. Dit blauwe exemplaar heb ik bij de IKEA gekocht en was slechts 2 euro. De ruches van dit kleedje staan leuk bij de ruches van de kussens nietwaar?


Natuurlijk staan dekens en plaids niet alleen super gezellig in huis, ze zijn ook heerlijk om onder te kruipen tijdens koude winteravonden...... met een goed boek....en een kop warme chocolademelk met slagroom.


Fijne avond!

Groetjes,
Lindia


1 opmerking: