Pagina's

zondag 7 juli 2013

Tapijt op de trap

Hoi!

Wow wat een heerlijk weekend! Het is volop zomer en dat is echt genieten! We zijn bijna continu buiten........maar ook binnen is het leuk;) we hebben namelijk net onze trappen laten bekleden! Toen wij hier twee jaar geleden kwamen wonen, waren de trappen niet onze eerste prioriteit om aan te pakken. We hebben toen dan ook maantjes op de trap geplakt en het daar verder bij gelaten. Tijdens de bouw waren er houten planken op iedere tree gespijkerd. Hoewel deze beschermplanken voor de oplevering van het huis wel verwijderd waren, waren de gaten van de spijkers nog steeds zichtbaar. Niet heel mooi dus;) Zo ziet onze trap er nu uit:


In eerste instantie wilde ik graag overzettreden op de trap laten plaatsen, maar dat is erg duur. Sisal op de trap vind ik ook heel mooi maar dat is niet handig met onze katten. Hun krabpalen zijn namelijk ook van sisal en ik kan het ze dan ook niet kwalijk nemen dat zij dan in de war zouden raken en de trap als krabpaal zouden gaan zien;). Uiteindelijk hebben we dan ook gekozen voor tapijt.


Het tapijt voelt heerlijk zacht aan aan je voeten en het geluid wordt super gedempt. Door het dikke ondertapijt wat op iedere tree onder het tapijt zit, zweef je als het ware naar boven;) Als de trap net gestofzuigd is zie je een prachtige gloed op iedere tree. Daar wordt ik nou blij van! Op de foto lijkt het tapijt iets bruiner dan in het echt. De kleur is een beetje die van ongebleekt linnen.


De boventrap is open en daar zit het tapijt helemaal rond iedere tree. Bij de benendentrap is ieder stootbord ook voorzien van tapijt.


Zeker in de winter is het tapijt heerlijk warm aan je voeten...maar zoals nu, met dit warme weer, is het ook erg fijn om met blote voeten over dit zachte tapijt te lopen haha.

Fijne avond!

Groetjes,
Lindia

2 opmerkingen:

  1. Heel erg mooi,prachtige kleur ook.Staat ook nog op mijn wensenlijstje,de trapbekleden,maar alles op zijn tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi geworden! Mooi beide trappen hetzelfde!

    BeantwoordenVerwijderen