Pagina's

zaterdag 4 januari 2014

2014

Hoi!


Zo..de feestdagen zijn achter de rug en het nieuwe jaar is begonnen. Hebben jullie fijne dagen gehad? Wij hebben veel tijd doorgebracht met vrienden en familie en dat was erg gezellig. Nu op naar een nieuw jaar waarin we hopelijk veel mooie en gelukkige momenten mogen beleven!

Alle kerstspullen zijn inmiddels opgeruimd en ons huis heeft weer een strandsfeer uitstraling met overal blauw en zandkleur, schelpen en knusse kussens. In de keuken heb ik enkele weken geleden twee mini coniferen neergezet met een wit en rode strik voor de feestdagen. Deze strik heb ik nu vervangen voor wit lint met bruine letters. Ook heb ik er een schelp aangehangen voor een beachy effect.


De kerstster hangt niet meer voor het raam en op het aanrecht staan weer allemaal kruidenplantjes. Peterselie, Koriander en Basilicum...heerlijk om te gebruiken in allerlei gerechten!


In huis gaan we uiteraard gewoon door met kleine projecten en aanpassingen. Als eerste staat onze kast in de woonkamer op de planning. Deze is nu nog wit maar is helaas op sommige plekken behoorlijk vergeeld. Deze kast krijg binnenkort een make over: nieuwe kleur, misschien ander beslag.....helemaal leuk! En als de kast klaar is dan gaan we bedenken wat we verder gaan doen in huis...plannen genoeg;)


Op naar een nieuw jaar!


Geniet van je weekend!

Groetjes,
Lindia


1 opmerking: