Pagina's

donderdag 27 februari 2014

Oppottafeltje klaar voor het voorjaar

Hoi!

In onze tuin staat een blauw gebeitst oppottafeltje. Hoewel oppottafeltjes eigenlijk bedoelt zijn als handig werkblad om potten op te vullen en tuingereedschap op neer te leggen, kun je ze ook prima gebruiken als stylinghoekje. Zo ziet ons oppottafeltje er nu uit: helemaal klaar voor het voorjaar:)


In de winter was het tafeltje aangekleed met heideplantjes en pompoenen. Nu siert ons oppottafeltje de tuin met vrolijke voorjaarsbloeiers. De narcissen en blauwe druifjes bloeien al twee weken.


Vorige week heb ik de vogeldrinkschaal gevuld met witte bosviooltjes. Die groeien hard en zullen snel een mooie bos gaan vormen. Als ik nu uit het raam kijk krijg ik gelijk zin in de lente;)


Oppottafeltjes kun je in het voorjaar bij de bouwmarkt of het tuincentrum kopen. Vaak betaal je nog geen twintig euro voor zo'n tafeltje. Met een likje verf kun je een oppottafeltje een super leuke uitstraling geven.


Wij hebben gekozen voor lichtblauw voor een beachy effect, maar je kunt bijvoorbeeld ook voor wit gaan met een grijs blad. Mogelijkheden genoeg! En een extra meubeltje waar je leuke decoratie op kwijt kunt is nooit weg nietwaar?


Fijne avond!

Groetjes,
Lindia


Geen opmerkingen:

Een reactie posten