Pagina's

zondag 16 februari 2014

Val Gardena

Hoi!


Zo dat is lang geleden! Hebben jullie een fijne week gehad? Wij zijn gisteravond thuisgekomen na een week in Italië te zijn geweest. We zijn daar op skivakantie geweest en het was fantastisch!


We verbleven in Ortisei, het grootste dorp in Val Gardena. Ortisei ligt op ruim 1200 meter hoogte, middenin de Dolomieten. Het dorp zelf is leuk, met allerlei gekleurde huizen en gezellige straatjes. In de vele restaurants kun je er heerlijk genieten van goede pasta of pizza.


De natuur in Val Gardena is prachtig en je kunt er super skiën. Het was niet druk en we hadden vaak de piste voor onszelf. Het grote voordeel van skiën in Italië is dat het er vaak zonnig is. Het is dan ook super fijn om middenin de sneeuw op terras te zitten in het zonnetje. Een goede espresso mag dan natuurlijk niet ontbreken;)


Wij gaan pas sinds twee jaar op wintersportvakantie, en we zijn het skiën dan ook nog aan het leren. Afgelopen week hebben we bijna iedere dag les gehad en dat was erg leuk! We zaten met Engelse, Duitse en Italiaanse personen in een groep, gezellig internationaal dus:)


Een super week!

Fijne avond!

Groetjes,
Lindia

2 opmerkingen:

  1. Dat ziet er wel heel leuk en gezellig uit zeg. Fijn dat jullie zo'n leuke week hebben gehad.
    Een collega van me is een paar weken geleden ook in Italie op wintersport geweest. Die
    had het ook reuze naar haar zin gehad. Groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie omgeving! Fijn dat jullie het leuk hebben gehad!

    BeantwoordenVerwijderen