Pagina's

zondag 30 maart 2014

Een dagje naar Texel

Hoi!


Gisteren zijn we een dagje naar Texel geweest om te genieten van het mooie weer. Vinden jullie het ook zo fijn op Texel? Ik vind het heerlijk om daar te zijn. De tijd lijkt er langzamer te gaan en alleen al het op de boot stappen geeft me een echt vakantiegevoel. Siebe ging gisteren gezellig met ons mee en hij vond het super.


Het Texelse landschap is erg mooi en gevarieerd. Overal zie je schaapjes, paarden en vele vogels. Deze tijd van het jaar bloeien er overal Narcissen en Hyacinten, en met alle lammetjes die er nu op Texel zijn is het helemaal lente.


Ons favoriete dorpje op Texel is De Koog. Hier zijn de winkelstraatjes heel gezellig. Wij zijn onze dag gisteren dan ook in de Koog begonnen, heerlijk met een kopje koffie op terras.


Texel is de perfecte plek om fijn te wandelen en te genieten van de mooie natuur. We hebben met Siebe in het bos gewandeld en natuurlijk ook op het strand. De Texelse stranden zijn deze tijd van het jaar heel rustig. We hadden het strand bijna voor ons alleen.


's Avonds zijn we weer met de boot terug gegaan naar het vaste land. Hoewel we dus maar één dagje op Texel waren voelde het ook dit keer weer als een minivakantie.


Hebben jullie een fijn weekend gehad?


Fijne avond!

Groetjes,
Lindia


1 opmerking:

  1. Ziet er heerlijk uit! Lekker genieten aan het strand met een zonnetje is altijd goed!

    BeantwoordenVerwijderen