Pagina's

donderdag 3 april 2014

Voorjaarsbloei

Hoi!


Wat is de natuur toch mooi deze tijd van het jaar...zoveel kleur! Het is erg warm voor de tijd van het jaar en de zon schijnt volop. Wij hebben afgelopen weekend al in de tuin gegeten! Dat geeft echt een vakantiegevoel.


Onze tuin begint altijd wat later met bloeien, omdat wij in het vroege voorjaar weinig zon in de tuin hebben. Gelukkig is het inmiddels ook in onze tuin zover: één en al kleur!De Narcissen die ik dit voorjaar in potten heb gezet staan nog volop in bloei, en de Blauwe Druifjes in de borders staan vrolijk overeind.


Niet alleen wij genieten van het voorjaar, ook onze dieren zijn weer lekker vaak buiten. De konijnenren staat dagelijks voor het hok zodat Bambi en Balou fijn kunnen genieten van het mooie weer.Onze Jamie is ook weer regelmatig buiten. Hij gaat eigenlijk nauwelijks verder dan onze tuin, af en toe heeft hij ruzie met de kat van de buren. Zo te zien nu ook...zijn staart lijkt wel die van een eekhoorn;)


Het duurt niet lang meer voor de Rododendrons gaan bloeien en ook de Tulpen beginnen al.......Genieten jullie van het voorjaar?


Fijne avond!

Groetjes,
Lindia


1 opmerking:

  1. Hoi Linda......Per toeval kwam ik op jou site terecht.....Wat een superleuke ideeen staan er op!! Echt heel erg leuk! Ik zag daar ook die mooie witte kast voorbijkomen, ook zo leuk.....weet je toevallig waar je hem vandaan hebt???
    groetjes Annette

    BeantwoordenVerwijderen