Pagina's

dinsdag 3 februari 2015

Easy Life Nostalgie

Hoi!

Iedere week halen wij onze boodschappen bij de Landwinkel bij ons in de buurt. Behalve heerlijke verse seizoensproducten verkopen ze daar ook leuke cadeau artikelen die uiteraard bij de stijl van de winkel passen. Van schattige koetjes theedoeken tot dienbladen met bloemen, en van vrolijke voorraadpotten tot versierde servetten. Meestal kan ik de verleiding wel weerstaan om iets mee te nemen, maar sinds kort hebben ze daar ook hele leuke aardewerken mokken....tja die kan ik natuurlijk niet laten staan.


De mokken zijn van het Italiaanse merk Easy Life. Alles aan deze mokken is mooi: zelfs de onderkant is versierd. Ze zijn allemaal verschillend en kosten 7,50 euro per stuk. Precies een leuk prijsje om er zo nu en dan eentje mee te nemen met de boodschappen...dat merk je toch niet;)


De afbeeldingen op het aardewerk zijn heel gedetailleerd....de thee smaakt vast extra lekker uit zo'n lieve mok:)


De mokken worden verkocht in mooie geschenkverpakkingen, die zijn erg leuk om te bewaren. Inmiddels heb ik drie verschillende exemplaren, en de eigenaresse van de Landwinkel vertelde laatst dat er binnenkort weer nieuwe binnenkomen....ik voel een verzameling aankomen;)Fijne avond!

Groetjes,
Lindia Geen opmerkingen:

Een reactie posten