Pagina's

zaterdag 14 februari 2015

Leuk!

Hoi!

Zo af en toe loop je een winkel binnen waar je helemaal blij van wordt. Vanochtend was ik in zo'n winkel in Zeist: bij Margriet Bloembinders. Graag laat ik jullie wat foto's zien van deze mooie winkel (en nee, deze blog wordt niet gesponsord). Ik heb de foto's met mijn telefoon gemaakt dus de kwaliteit is niet super, maar ze geven je een indruk:)


Hoewel je tegenwoordig overal leuke woonaccessoires kunt kopen, vind ik het vaak wel erg veel op elkaar lijken. Vaak zie je in veel winkels dezelfde paar merken, en dan kan het echt een uitdaging zijn om met iets origineels en bijzonders thuis te komen. Juist daarom vind ik dit schattige bloemenwinkeltje in Zeist zo leuk; het is daar allemaal net even anders....Het begint al bij binnenkomst: de geur van bloemen, sfeerverlichting en rustgevende muziek. De ingrediënten voor de perfecte winkelbeleving;)


Naast allerlei prachtige bloemen en planten, verkopen ze hier ook leuke cadeauartikelen. Deze kaarsen in de vorm van een roos zijn wel heel leuk. Ze zijn er in vele kleuren en maten. De delicate bloemblaadjes zijn bijna te mooi om op te branden!
Wat vinden jullie van deze vogeltjesvazen? Het is misschien niet ieders smaak, maar bijzonder is het zeker. Ikzelf vind ze prachtig! Zeker de grote maat met een flinke groene bos met bloemen....wat een blikvanger!Het vele glaswerk in allerlei kleuren is van het merk Dutz. Ik kende het merk niet maar ik ben helemaal verkocht. Van dieproze tot donkergroen, en van transparant, tot gewolkt: de potten en vazen zijn allemaal even mooi!Ook de rozenvaasjes zijn van Dutz: zo met een groepje bij elkaar staan ze super leuk op een metalen dienblad.


Deze bloesemboom van zijden bloemen is wel heel bijzonder....


Er waren vandaag verdacht veel mannen in de winkel haha...één voor één gingen ze met een bos bloemen naar huis...tja het is immers Valentijnsdag:)


Mochten jullie eens in de buurt van Zeist zijn......een bezoek aan Margriet is echt de moeite waard!


Fijne avond!

Groetjes,
Lindia


Geen opmerkingen:

Een reactie posten