Pagina's

dinsdag 3 mei 2016

Kussens met uiltjes en satijn

Hoi!


Zo dat is lang geleden! De hoogste tijd om weer eens wat te bloggen:) Het afgelopen half jaar heeft in het teken gestaan van verhuizen, verbouwen, inrichtingen en van ons nieuwe huis een thuis maken. Inmiddels lijkt het alweer alsof we hier jaren wonen.

Het project waar we nu druk mee zijn is de babykamer. Als alles goed gaat verwachten wij eind van de zomer namelijk een meisje. Voor ons is dit dan ook een hele bijzondere tijd.


Afgelopen weekend heb ik sinds lange tijd weer eens een bezoek gebracht aan de Utrechtse lapjesmarkt, om op zoek te gaan naar stof voor kussens voor de babykamer. Het aanbod was zoals altijd enorm en ik kon dan ook haast niet kiezen. Uiteindelijk ben ik naar huis gegaan met twee stoffen met hetzelfde patroon, maar dan in een andere kleur. Het zijn roze en mintgroene uiltjes geworden, ik vind ze echt super leuk!


Innmiddels zijn twee kussens klaar en deze liggen nu op onze oude brocante hutkoffer. De kussens hebben aan de voorzijde dus een uiltjes patroon, de achterzijde is effen en daar zit een rits in zodat ik de kussenhoesjes kan wassen indien nodig.


Beide kussens hebben een ruche randje van satijnlint gekregen. Ik ben dol op satijnlint! Het doet mij denken aan romantiek, Jane Austen, en creativiteit. Tja....ik ben een beetje gek.


De kleuren van deze kussens komen overal in de babykamer terug. De kamer krijgt dan ook mintgroene en roze accenten. Als de kamer binnenkort af is laat ik het resultaat nog wel zien. Voor nu ben ik alvast heel blij met deze kussens.

Vinden jullie het wat?


Fijne avond!

Groetjes,
Lindia


Geen opmerkingen:

Een reactie posten