Pagina's

dinsdag 2 augustus 2016

Beddengoed in laagjes

Hoi!


In de zomerperiode, wanneer we allemaal vooral buiten zijn is het eigenlijk minder belangrijk, maar in het najaar en in de winter vind ik het extra fijn als de slaapkamer een knusse en warme indruk maakt.


Het is niet moeilijk om je slaapkamer een mooie sfeer mee te geven. Omdat je bed het meubelstuk is in de slaapkamer wat het meeste opvalt, en de meeste ruimte inneemt, kun je met wat kussens en plaids al gelijk een andere sfeer creëren. Hier zie je een petrolkleurig decor, met vrij donkere kleuren. Vooral als het over een tijdje weer kouder wordt buiten vind ik dit soort kleuren heel warm staan!


Zelf wissel ik regelmatig door een paar kussens aan te passen en een andere sprei te kiezen. Deze week ben ik gegaan voor sterren en strepen in wat zachtere kleuren. Juist door het combineren van texturen en patronen kun je een verrassend geheel creëren.  Zo ziet onze slaapkamer er nu uit:Nu kun je natuurlijk hele mooie en dure dekens vinden om je bed mee te versieren, maar gelukkig zijn er zat net zo leuke (en een stuk vriendelijkere geprijsde) alternatieven.  Bij de IKEA of bij de Blokker worden regelmatig mooie spreien verkocht, en ook de Xenos is een prima plek om wat leuks te vinden. De meeste kussenhoesjes maak ik zelf, dus daarvoor ben ik alleen wat tijd kwijt, en natuurlijk de kosten van de stof. Soms koop ik kant en klare kussens, en dan zijn winkels zoals de Intratuin, Woonexpress en Kwantum favoriet:)


Besteden jullie aandacht aan het gezellig maken van de slaapkamer?


Fijne avond!

Groetjes,
Lindia
Geen opmerkingen:

Een reactie posten