Pagina's

maandag 7 november 2016

Steigerhouten speelgoedkist

Hoi!


Wat gaat de tijd toch snel! Onze kleine meid is alweer drie maanden oud. Het is heel bijzonder om te zien hoe zij zich ontwikkeld. Van een hulpeloos slaapkopje naar een baby die zich steeds meer bewust wordt van de wereld om haar heen. We zien haar steeds vaker echt kijken en luisteren, en regelmatig komt er een lachje tevoorschijn!


Kleine meisjes worden snel groot en over enige tijd zal ze steeds meer gaan spelen met blokken, knuffels en ander speelgoed. Van onze kraamvisite hebben we al aardig wat speelgoed gekregen, voor mij een mooi excuus om op zoek te gaan naar een plek om al het speelgoed in op te bergen.


Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op internet te vinden; van linnen tassen voor aan de box, tot brocante koffers of grote houten speelgoedkisten. Wij hebben gekozen voor een kist, een mooi robuust exemplaar.


Speelgoedkisten zijn verkrijgbaar in talloze maten, kleuren en materialen. Dit is het uiteindelijk geworden; een speelgoedkist van steigerhout. Deze kist komt van het steigerhouthuis. Zij kunnen kisten in iedere gewenste maat maken. Ook de afwerking kun je zelf kiezen. Onze kist is afgewerkt met greywash. Hierdoor krijgt de kist een verweerd en stoer uiterlijk.


Veel mensen kiezen ervoor om de naam van hun kindje op de kist te laten zetten. Wij hebben het iets neutraler gehouden, door simpelweg het woord "speelgoed" er op te laten zetten. De kist staat bij ons onder het raam en heeft dus een prominente plek in de woonkamer gekregen.


Ik ben er super blij mee!


Fijne dag vandaag!

Groetjes,
Lindia


Geen opmerkingen:

Een reactie posten